Две къщи за гости и барбекю, с.Орешак

Публикувано на: февруари 11, 2020
Категория: Проекти

Характеристики

Материал:  Цилиндрични трупи, бор, D220мм, L=4-7м
Площ Къща:  116м2 (жилищна площ)
Площ Навес/Барбекю:  40м2

Проектът е изграден в съответствие с индивидуалните потребности и желания на нашия клиент, съвместна работа между нашите проектанти и архитекта на клиента. Уникалност придава декоративното оформяне, прецизно изпълнено от умелите ръце на нашата бригада. Специално внимание е обърнато на детайлите, придаващи интересен вид на дървената конструкция и функционалността, която да осигури комфорт на бъдещите посетители.

 

Обектът се вписва идеално в заобикалящата го среда, едно от най-живописните места в нашата страна, а именно Троянския Балкан. Какво по-прекрасно място от това, където да се отдадете на приятна почивка, чист въздух, красива природа, невероятна дървена къща, в която имате чувството, че се намирате в самата гора.

Ако и Вие цените красотата, уюта и не Ви е безразлична екологичността на Вашия дом, ако искате да се чувствате като в планината, дори когато сте в градът, попълнете формата за запитване или ни се обадете, и ще помогнем и на Вас да станете горд собственик на мечтания дом, без значение дали ще е дом за Вас и Вашето семейство или ще е дом за Вашите гости!

Адрес: гр. София, Зона Б5
Моля, свържете се с нас преди да ни посетите!

+359 894 225 155

+359 894 725 335

Последвайте ни:

Запитване

Имате ли проект/скица

Ексклузивен представител на ДревДом Строй на територията на България и ЕС.
ДревДом Строй, Украйна, г.Киев, ул.Петровского 1 +380 67 9657757
drevdom.com.ua/ drevdominfo@ukr.net